Рокля за шаферки под наем - Синя

  • Марка: Princeska Lady

Размери: 36, 38, 40, 42

Материали: Трико, мек тюл

 

Произход: България

 

 

Описание:

Рокля Infinity Romantic на Princeska е разработена специално рокля пос наем за шаферки и официални поводи. С тази официална рокля може да сте всеки път различна или да смените формата й няколко пъти по време на едно събитие. Моделът  е разработен с още повече комбинации на феерични деколтета.  Рокля Infinity Romantic е шаферска рокля под наем за всяка фигура и може да се трансформира да пасне на всеки темперамент.  Знаем, че всяка дама е уникална и даже в  шаферска роля, държим тя да запази своята индивидуалност. Този модел е разработен като рокля за шафрки под наем за момичета и за жени. С Рокля Infinity Romantic всяка шаферка ще бъде в тон на темата сватбата и ще запази своята индивидуалност с една безкрайно удобна рокля с безброй лица.

 

Цената е за наем на един брой костюм в рамките на 24 часа, брои се от деня на пристигане на пратката при вас. При взимане костюма, клиентът заплаща депозит – продажната цена на облеклото. При връщане на костюма  се възстановява разликата от депозита минус цената за наема за дрехата.

При възникнала трайна повреда на дрехата, като разкъсване, петна, изгаряне, унищожаване или загуба на костюма или части от него, депозитът се задържа за обезщетение.

35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: