Шаферска рокля под наем в розово

  • Марка: Princeska Lady

Размери: 36, 38, 40, 42

Материали: Трико, мек тюл

 

Произход: България

 

 

Описание:

Рокля  за шаферки под наем в розово Infinity Romantic  на Princeska е разработена специално рокля за шаферки и официални поводи, като с една рокля може да сте всеки път различна или да смените формата й няколко пъти по време на сватбата. Моделът позволява още повече комбинации на нежни деколтета.  Тази шаферска рокля под наем Infinity Romantic подхожда на всяка фигура и е за всеки темперамент.  Защото знаем, че всяка дама е уникална и в ролята си на шаферка, държим тя да запази своята индивидуалност. Този модел се предлага както рокля за шаферки под наем за деца и рокля за шаферки под наем за жени. С Рокля Infinity Romantic под наем всяка шаферка ще бъде в тон на темата сватбата и ще запази своята индивидуалност с една безкрайно удобна рокля с безброй лица.

 

Цената е за наем на един брой костюм в рамките на 24 часа, брои се от деня на пристигане на пратката при вас. При взимане костюма, клиентът заплаща депозит – продажната цена на облеклото. При връщане на костюма  се възстановява разликата от депозита минус цената за наема за дрехата.

При възникнала трайна повреда на дрехата, като разкъсване, петна, изгаряне, унищожаване или загуба на костюма или части от него, депозитът се задържа за обезщетение.

35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: