Женски костюм на Калинката под наем

  • Марка: Princeska

Размери: 38/40

Материали: неопрен/пунто

Произход: България

В комплектът се включва: Гащеризон, подвижен колан-декоративно йо-йо, домино.

 

Описание

Костюм на Калинката от филмчето "Калинката и Черният" котарак е много подхоящ за аниматори и всякакви тематични партита. Ако искате да изненадате своето дете, може да се облечете като Супер Мама Кликна или да наемете аниматор да го изненада за неговият празник. За още по-голяма забава може да наемете костюм на Калинката или Котарака за вашето дете. Така  със сигурност ще превърнете празника незабравим и изпълнен с много положителни емоции. Разгледайте още Костюмите под наем на Котаракът и малките Калинка и котарак.   

Костюмът на Калинката е  разработен специално от неопрен – по-плътен материал, който не описва женските форми. Удобен за носене и движение, с дълъг цип на гърба , за по-лесно обличане. При желание да прикриете ханша, предлагаме допълнително червена пачка към него, заявете я от падащото меню.

Условия за ползване на дрехи под наем:

Цената е за наем на един брой костюм в рамките на 24 часа, брои се от деня на пристигане на пратката при вас. При взимане костюма, клиентът заплаща депозит – продажната цена на облеклото (130 лв.). При връщане на костюма  се възстановява разликата от депозита минус цената за наема за дрехата.

При възникнала трайна повреда на дрехата, като разкъсване, петна, изгаряне, унищожаване или загуба на костюма или части от него, депозитът се задържа за обезщетение.

35,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: