Детска рокля Фантазия

  • Cat No: OR002

Размери: 1г. до 3г.

Материали: Памучно кадифе, шифон, тюл

Ръчно изработени: Цветя, инкрустирани мъниста и пайети 

Цвят: бордо, светло син, тъмно син, тъмно розов  

Произход: България

Грижа за дрехите: ръчно пране

 

таблица с размери

 

Описание:

Уникално предложение за най-малките. Ако искате вашата малка Принцеска да е неповторима още на първият си рожден ден изберете малката рокля Фантазия - още едно бутиково предложение от нашите дизайнерски детски рокли.

Роклята е изпълнена с три четвърт ръкав, подходящ за всеки сезон. Изработена е от нежно разтегливо горнище от еластично памучно кадифе, идеално пасващо на всяка детска фигура и удобно за носене. Без ципове и дразнещи материали, подходящо да расте заедно със вашето дете. За по-голяма елегантност и неповторимост на горнището има ръчно изработен елемент от нежни цветя с ръчно инкрустирани мъниста и пайети – придаващ допълнителен блясък и лукс на тоалета.

Долната част на роклята е пищна пачка изработена от няколко различни десена нежен шифон и тюл. Съчетанието от закачливи цветенца, точки и малки дискретни фигурки – придават нежно палаво звучене на красивата детска рокличка. А идеалният завършек е украсата от ръчно изработени цветенца, опасващи талията, като коланче.

Този тоалет е невероятно удобен за детски игри. Балеринската пачка игриво подскача при всяко движение и допълнително забавлява малките госпожици. С уникалната рокля Фантазия Вашето малко момиченце ще подчертае своята невинна детска красота, ще придаде елегантност и стил на всеки повод, на който се появи с нея и може да сте сигурни, че където и да отиде облечена така ще е единствена и неповторима.

 

Всички рокли замомиюета Princeska могат да бъдат изпълнена и в друг цвят или размер, при желание на клиента.

85,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 85,00 лв.
Please choose: