• Home »
  • Frequently asked questions F.A.Q.

Frequently asked questions F.A.Q.

?
Как да изберем правилният размер дреха за нашето дете?

Много често настъпва объркване как се взимат точни размери при поръчка на дреха. Това е и един от най-често задаваните въпроси към екипът на Princeska. За това ще отделим по-специално внимание на този въпрос. За ваше удобство изработихме нашата таблица с размери, по която може да се ориентирате за точният размер на вашето дете. Тя е съобразена с кройките, които използваме и в нея сме се постарали да вкараме възможно най-подробна информация.

На картинката към таблицата са обозначени всички необходими обиколки и дължини и местата на които се мерят. Има една тънкост - при взимане на мерки, метърът трябва свободно да опасва обиколката, като остава един пръст разстояние между него и тялото. По този начин осигурявате удобство и комфорт, ако дрешката се шие по точен размер и тя не се впива в тялото.

И още един съвет – ако вашата малка Принцеска се намира между два размера, по-добре изберете по-големия. Всички знаем колко бързо и неусетно растат децата. Така вашата госпожица ще има възможност да се радва по-дълго на прекрасния тоалет, да го носи на повече тържествени събития, на които да се чувства елегантна и неотразима и да изживее много детски игри, облечена в красиво и комфортно облекло.

В таблицата са показани стандартните размери, по които шием нашите модели, ако желаете да изработим дреха по индивидуални мерки, моля да напишете точните размери в полето „Специфични изисквания към поръчката“, нашият екип ще се свърже с вас за да доуточним подробностите.

При възникнали колебания или неясноти, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип с удоволствие ще отговори на всички ваши запитвания.

In case you find the answers listed above not helpful, please do not hesitate to contact us.