Черният котарак костюм под наем

  • Марка: Princeska

Размери: 3 г.- 10 г.

Материали: Ликра

Произход: България

В комплектът се включва: Гащеризон с декоративни ширити и колан с опашка, подвижно коланче със звънче, домино с ластик и диадема с уши.

 

Описание

Костюм на Черният котарак е специално разработен за деца, изработен от висококачествена ликра. Ширитите в горната част на гащеризона са като на героят от филмчето „Калинката и Черният котарак“. Костюмът включва колан с опашка и подвижен чокър със звънче, който е еластичен и се закопчава със лепка за по-голяма сигурност в детските игри.

С костюмът на Черният котарак, е изпълнен с подвижни взаимнозаменяеми части, което позволява да бъде използван във всякакви ролеви игри.

Условия за ползване на дрехи под наем:

Цената е за наем на един брой костюм в рамките на 24 часа, брои се от деня на пристигане на пратката при вас. При взимане костюма, клиентът заплаща депозит – продажната цена на облеклото (86 лв.). При връщане на костюма  се възстановява разликата от депозита минус цената за наема за дрехата.

При възникнала трайна повреда на дрехата, като разкъсване, петна, изгаряне, унищожаване или загуба на костюма или части от него, депозитът се задържа за обезщетение.

30,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете: