Детска рокля Infinity Color

  • Марка: Princeska

Марка: Princeska

Размери: 3 г. до 10г.
Материали: Ликра
Произход: България
Грижа за дрехите: 30 градуса, деликатни тъкани
Налични цветове:
розово / синьо;
Напишете желаната от Вас комбинация в коментар към поръчката.
Промоцията важи само за наличните цветове. Роклята може да се изпълни във всякаква комбинация при желание на клиента, при поръчка на редовна цена.

Тагове: детска рокля, шаферска рокля, стилна рокля, забавна рокля, рокля за принцески, детска рокля
 
 Описание:
 
Детска Рокля Infinity Color  на Princeska е мултифункционална трансформираща се рокля, уникална рокля с която вашата малка Принцеска ще изглежда елегантно и в същото време ще се забавлява. Детската рокля Infinity Color може да се носи в много варианти на деколтето и презрамките на гърба, което ще стимулира фантазията на детето ви. Роклята е със специално разработена с мултифункционално бюстие, което може да се прибира и опъва при желание. Красивата двуцветна феерия позволява още по-интересни и атрактивни комбинации. Провокира детското въображение при избор на подходящ модел. Рокля Infinity Color  на Princeska е толкова впечатляваща и стилна, че е любима на всички малки и големи Принцески. Роклята е разработена специално за нашата колекция Рокли за майка и дъщеря.  
 
Изберете цветово съчетание от падащото меню или отправете запитване за любима ваша комбинация.  Всяка рокля на Princeska се шие по поръчка, специално за вс и с радост ще се съобразим с вашите изисквания.

88,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 88,00 лв.
Моля, изберете: