Детска Рокля Infinity Color

  • Марка: Princeska

Размери: 3 г. до 10г.

Материали: Ликра

 Произход: България

Грижа за дрехите: 30 градуса, деликатни тъкани

Налични цветове:

Бяло/ черно;

Бяло/ турско синьо;

Бяло/ сиво;

Турско синьо/светло синьо

Напишете желаната от Вас комбинация в коментар към поръчката.

Промоцията важи само за наличните цветове. Роклята може да се изпълни във всякаква комбинация при желание на клиента, при поръчка на редовна цена.

 

 

Описание:

 

Детска Рокля Infinity Color   на Princeska е мултифункционална трансформираща се рокля, рокля игра, с която вашата малка Принцеска ще изглежда стилно и ще се забавлява. Детска рокля Infinity Color може да се носи безброй варианта на деколтето и презрамките на гърба, което ще стимулира фантазията на вашето дете. Роклята е със специално разработена с мултифункционално бюстие, което може да се прибира и опъва при желание. Красивата двуцветна феерия позволява още по-интересни и атрактивни комбинации и провокира детското въображение при избор на модел. Рокля Infinity Color  на Princeska е толкова впечатляваща и забавна, че е любима на всички малки и големи Принцески. Роклята е разработена в нашата колекция Рокли за майка и дъщеря.  

 

Изберете цветово съчетание от падащото меню или отправете запитване за любима ваша комбинация.  Всяка рокля на Princeska се шие по поръчка, специално за вс и с радост ще се съобразим с вашите изисквания.

50,00 лв. 40,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 40,00 лв.
Моля, изберете: