Бални Рокли

Бални Рокли

Имаме удоволствието да ви представим линията на модна къща Принцеска  Бални рокли   

В нея присъстват лимитирани серии от уникални бални рокли, които се шият специално по поръчка, съобразени със фигурата и индивидуалните предпочитания на всеки клиент.

 

Ако мечтаете да се създаде рокля уникат, измислена специално за Вас от моден  дизайнер,  запишете си час за безплатна консултация в Модна Къща Принцеска. Нашият екип с удоволствие ще отговори на всички въпроси, които ви интересуват и ще ви консултира за линията на дрехата, подходяща за вашата фигура, подбирането на материя и всичко останало.

 

Ако вече имате идея за модела на вашата мечтана рокля, но не знаете как да я превърнете в реалност, заповядайте при нас. В модна къща Принцеска можем да изпълним шиене на модел по снимка или скица или да направим заедно скица по вашите обяснения.

За балните рокли на марката Princeska се подбират прецизно изключително скъпи дантели и италиански материи, за това се заплаща  50% капаро от продажната цена при започване на работа. При отказ от индивидуална поръчка, изпълнената по точни размери, капаро не се връща.

марки
Подреди по